• 23/08/2013
    Ірина
    Тернопіль

    Величезна подяка гіду Ігору за неповторну екскурсію містом Лева. Було цікаво і дуже весело. Чотири години пролетіли непомітно. Ми побачили родзинки міста, відчули неповторну атмосферу старого Львова. Після такої екскурсії хочеться повертатися до міста ще й ще. Бажаю усій вашій команді рухатися тільки вперед!

  • 26/08/2013
    Тетяна
    Киів

    Добрий день. 16 серпня нам пащастило і ми потрапили на цю чудову екскурсію.ДУЖЕ сподобалась.Була з дітьми 8 та 11 років. Я навіть не думала що молодша дрнька витримає і ми дійдемо до кінця. Та екскурсія була наскільки цікава що ці 2 години пролетіли непомітно для неі. ДЯКУЄМО! Море вражень і спогадів.

  • 27/08/2013
    Евгений
    Киев, Львов, Куопио

    Хочу передать искреннюю благодарность Игорю Лилльо за живой искрометный городской квест. С большим удовольствием буду участвовать в них и далее.

  • 06/08/2013
    Анна
    Київ

    ..моєму щастю немає меж)))…
    Нарешті я знайшла місце, де можна лишити відгук про гіда Ореста..
    Це нереально освічена інтелігентна цікава особистість з відмінним почутям гумору)..Насправді відпочивала 3 роки тому, але не забуду екскурсію містом Лева ніколи).І все завдяки чудо-гіду)
    Орест, низький Вам уклін)

  • 05/06/2013
    Евгения
    Киев

    Добрый день!
    Хочу поблагодарить Игоря Лыльо за шикарную экскурсию по дождливому Львову. Интересно, с юмором, занимательно и познавательно. Легкость и доступность информации, плюс отличное настроение!
    Мы уже планируем следующую поездку, и обязательно воспользуемся услугами Вашего агенства :)
    мы остались очень довольны :)

  • 25/05/2013
    Людмила
    Київ

    Восени 2013 учні СШ №52 Києва побували у Львові. Про “Кумпель-тур” дізналися від львів’янки. А працювали з нашою групою Олеся та пан Микола. Молоді люди просто молодці! Дітям дуже сподобалося у Львові, і ми вирішили знову приїхати. Чекали весни з нетерпінням!
    17 та 18 травня ми знову в чудовому місті і знову з нами “Кумпель-тур”! Дуже вдячні за професійний підхід, креативність пану Миколі, якого діти вподобали ще восени, а також особлива подяка пані Христині.
    Наступна екскурсія тільки з “Кумпель-тур”!

  • 22/05/2013
    Карина
    Киев

    Были во Львове на майские, полюбила этот город. Огромное спасибо гиду Николаю, очень интересные экскурсии, приятный молодой человек!

  • 09/05/2013
    Альона, Катя, Оксана
    Киев

    Відпочивали тут з 30.04 по 02.05.2013.
    Львів надзвичайне місто!!! Воно має просто неймовірну енергетику. Тут забуваєш про все, повністю поринаєш у чудову атмосферу міста і насолоджуєшся його чарівністю, відпочиваєш не тільки тілом, а й душею!!!:)
    Нам пощастило, що ми знайшли саме Кумпель-тур. Дуже сподобалось ставлення співробітників до клієнтів. Одразу видно, що «люди на своєму місці» і не просто виконують свою роботу, а й кайфують від цього!!! Окрема подяка Христині, Миколі! Уперше зустрілися з такою готовністю допомогти, не було такого питання-прохання на яке б ми не отримали відповіді- допомоги!!!:-) У вас турист потрапляє під повну опіку!
    Багато вражень залишилося після «Пішохідної екскурсії «НЕкласичний Львів» з Ігорем Гарасимів. Усе було як «на одному подиху» – одночасно насолоджувалися прогулянкою прекрасним місто та легко отримували цікаву та пізнавальну інформацію про Львів та його історію. Одним словом, все було СУПЕР!!!
    Захопила нас також «Нічна екскурсія» з паном Ігорем Лильо! Було дуже весело та незвичайно!!! Як нас тільки не «величали»: і Гаррі Поттерами, і привидами…:)) Чудово прогулятися нічним містом під цікаві історії гіда.
    Відпочинок був незабутнім, багато в чому завдяки їх старанням!!! Ще раз ДУЖЕ-ДУЖЕ дякуємо! Неодмінно приїдемо сюди ще не раз!!!)))

  • 06/05/2013
    Наталья
    Киев

    Меня зовут Наталья, я из Киева. Зимой на каникулы дочки мы приехали во Львов.
    Про компанию Кумпель-тур мы узнали от знакомых которые отдыхали во Львове летом.
    Нам очень понравился тур «Каникулы по-львовски». Дочка Машенька была в полном восторге. Спасибо Вам большое!

  • 23/04/2013
    Анастасия
    Минск

    Посетили Львов с 19 по 21 апреля 2013 года. Заказывали тур “Сердце батяра”. Огромное спасибо за экскурсию. Все было на самом высшем уровне. Слушали открыв рот. Гидом у нас был Николай. Огромное ему спасибо. Оч гибкий молодой человек. подстраивался под интересы и пожелания каждого из группы. Благодаря ему мы приедем во Львов еще много раз и обязательно еще раз воспользуемся услугами Кумпель-тура!!!! СПАСИБО!!!:))))))

  • 14/04/2014
    Дима, Света, Юлечка
    Харьков

    Здравствуйте, Галя!  До сих пор находимся под впечатлением от Ваших экскурсий! Ваша эрудиция, начитанность обізнаність та захоплення своєю справою вразило нас, це дійсно так! Одни из лучших экскурсий! Необычайно насыщенные, а ще Ви чудово співаєте та декламуєте ! Дякуємо Вам, дякуємо чудовому Kumpel-Tour ! Искренне желаем вам дальнейшего развития и процветания!


  • 20/02/2014
    Галина
    Донецк

    Сколько положительных эмоций мы получили от экскурсии и общения с Андреем Турак. Буквально все были влюблены в этого молодого харизматичного человека, который так влюблен в свой город! Этой любовью он поделился с нами и уезжая, мы с собой увезли в г.Донецк, Днепропетровск, Кировоград, Харьков теплоту и признательность к г. Львов, к его жителям, к нашему гиду Андрею. Очень светлый и позитивный человек! Вашей команде звездного пути, и огромного людского и денежного потока!!!

  • 17/06/2014
    Оксана та Станислав
    Одесса

    Всем добрый день!!! Отдыхали во Львове с 10 по 14 июня. Кумпель-тур выбрали по отзывам в интернете и не пожалели об этом. Кумпель-Тур это коллектив профессионалов. Приятные отзывчивые люди готовые помочь в любых вопросах. Все экскурсии организованы очень интересно и профессионально,а их мы заказывали не мало.Это и не классический Львов, Львов австрийский,стежка батяра, Львов для двоих,ночная варта,экскурсия по замкам.За теплый прием,наша огромная благодарность менеджеру Катерине и экскурсоводам Галине,Наталье и Эдварду. В следующий приезд только к Вам. 
    P.S.ЛЬВОВ это не только ароматная кава, вкусная галицкая кухня,прекрасная выпечка и безупречное пиво,а прежде всего ДОБРЫЕ И ОТЗЫВЧИВЫЕ ЛЮДИ ПАТРИОТЫ СВОЕГО ГОРОДА И СТРАНЫ !!!

  • 12/12/2014
    Ліна
    Бориспіль

    Були на екскурсії у Едуарда. Ніяк не доходили руки написати про те як сильно нам сподобалось. Повертаємося до Львова незабаром і обов'язково замовимо єкскурсію ще. Дуже дякуємо вам та вашему гіду!!!

  • 09/03/2015
    Іванна
    Київ

    Ми отримали море позитиву від екскурсіі-квесту та висот міста. Окреме дякую за шарм туру, якого йому придав Орест. Було неймовірно весело й пізнавально навіть після стількох відвідин міста досі. Професіоналізм і тактовність пана Ореста вражають - захоплюєшся тим, як можна любити свою справу! Дякуємо і до нових зустрічей ))

  • Наталія
    Київ

    Чудові, оригінальні і найцікавіші екскурсії, на яких я бувала! Екскурсоводи справжні професіонали, патріоти і обожнюють своє місто. Відвідувала екскурсію і маленькою групою, і привозили колектив з 40 осіб різних за віком, поглядами - всі в захваті! Щиро вам дякую! Приїду ще!

  • Мария
    Одесса

    Мы очень любим Львов! Спасибо Кумпель -туру за ваше гостеприимство, за замечательные экскурсии, за маленькие подарки))). Успехов Вам!!! В июне мы во Львове и опять с Вами)!!! Мария и Леонид(Одесса) 

  • Татьяна
    Киев

    Огромная благодарность экскурсоводу Галине, за великолепную не классическую экскурсию по Львову. Все группа в полном восторге. Если бы все люди с такой любовью делали свое дело и мы бы были самой цветущей страной! Спасибо огромное Кумпель - Тур!

  • Марічка
    Київ

    Були на екскурсії "Нічна варта"- вся наша компанія була в ЗАХВАТІ від цікавої, гумористичної і пізнавальної розповіді Артема про Львів!!! Емоції зашкалювали!!!!Була у Львові багато разів, проте такого Львову ще не бачила і такої цікавої ексурсії ще не чула!!!Всім рекомендую і залюбки ще раз пішла б сама!

  • Наталья
    Одесса

    Спасибо большое за экскурсию "Дахами Львова". Посетили Львов 24.06.2015. Нам с подругой очень понравилось! Очень интересно, красиво, увидели Львов с еще одной стороны!

  • Ганна та Ольга
    Київ

    Були на екскурсії Загублений Львів з гідом Оксаною. Дуже класний гід, ,якиа обожнює своє місто та вміє розказати про нього цікаво та захопливо. Маршрут не надто популярний, але це варто побачити.Дякуємо,Оксано,за чудові враження! 

  • Ольга та Микола
    Луцьк, Алмати

    Дуже сподобалась екскурсія на Карпатському трамвайчику (24.09.2015, разом із гідом пані Наталею. Цікаво, не нав’язливо, весело, пізнавально. Комфортно, не зважаючи на інтернаціональну компанію :) А також дякуємо гідові пану Олегу за веселі історії під час руху мальовничими місцями на трамвайчику. Особливо потішив ведмідь афробандерівець :) Всім рекомендуємо :)

  • Профессор В.Г.Сирота
    Санкт-Петербург 

    В октябре 2015 года в составе небольшой группы я знакомился с достопримечательностями Львова и Черновцов в сопровождении Игоря Лильо ( тур. фирма Kumpel-tour). Г-н Лильо и его коллеги оказали нашей группе максимум внимания. Маршрут был прекрасно организован, комментарии И. Лильо компетентны и полны. Благодаря этому за несколько дней нам удалось почувствовать  прелесть этого региона и приблизится к пониманию его  культуры, богатой истории и острых проблем сегодняшнего  дня.

  • Юля
    Київ

    Кристина!
    Спасибо большое за прекрасную организацию!!
    Все прошло здорово, отличные экскурсоводы, наш любимый Львов и вкусности :)
    В очередной раз открыли для себя новое!
    Вам отдельная благодарность за отзывчивость и оперативность!!
    Все очень понравилось... особенно Бачевских :)
    Хорошего Вам настроения и легких на подъем и позитивных туристов!

  • Світлана
    Київ

    Побувала на екскурсії яку провадив Ігор. Враження можна порівняти з тим, коли дивишся як працює справжній майстер: зі шматка металу або глини - непомітно з'являється витвір мистецтва, із слів поета поезія, з нот музиканта - мелодія , а у майстра розповіді з фактів історії вийшла легенда про Львів, у якій опинилися зачаровані учасники екскурсії. Дякую!

  • Анна
    Тернопіль

    Велика подяка Едуарду від 32 киян і 1 тернополянки ))) за чудові екскурсії 14.11.2015р Усі в захваті та сповнені бажання зустрітися знову! 

  • Євгеній
    Київ

    Хочу виразити подяку та поділитися захопленням та великим позитивним враженням від екскурсії під проводом Артема Бондаря. Артем справді, бездоганно знає дуже цікаві моменти історії Львова і зміг передати нашій групі їх в доволі цікавій та нестандартній формі (гумор, адапт до сучасності, емоційні розмови). Це не той випадок, коли ходиш за екскурсоводом і засинаєш під його гундосіння... Тут все було в тонусі, цікаво і захопливо. Наша група (8 чол.) хоч і підмерзла, але була дуже задоволена програмою, відкривши для себе багато чого нового і цікавого з історії Львова. Респект Артему. Рекомендую друзям!!! 

  • Марія
    Київ

    Величезне дякую від мене особисто та від нашої групи компанії Кумпель-тур та одразу двом екскурсоводам - Наталії та Ірені, які зробили наш вікенд у Львові незабутнім. Ірена на екскурсії Некласичний Львів зуміла зберегти нам чудовий настрій, незважаючи на невпинний холодний дощ. А Наталія у Загубленому Львові розкрила нам інше місто, сповнене життєвими історіями талановитих мешканців Львова, архітектурними деталями, історичними цікавинками. 2,5 години пролетіли непомітно! :) Дякуємо за вашу відданість своїй справі і за спогади, які ми увезли з собою до Києва!

  • Альбіна
    Харьков

    В день отъезда из Львова мы с мамой решили присоединиться к автобусной экскурсии. Девушки-организаторы предупредили гида и водителя о том, что мы покинем экскурсию чуть раньше окончания, чтобы успеть на поезд. И мы успели! Вместо того, чтобы бесцельно болтаться полдня по городу с сумками, мы побывали в красивейших местах Львова, послушали увлекательные истории Леслава, и все это налегке и с удовольствием. Спасибо за заботу и за прекрасные впечатления! 

  • Ольга
    Харків

    Дякую за враження!...за гарний настрій!...за Різдвяну казку!

  • Ігор
    Львів

    Велика подяка Оресту Лильо за чудову екскурсію «Скарби графа Стросольдо». Це було дуже цікаво, безмежно захоплююче і по доброму компанійськи. Дякую Оресту за моє найкраще день народження :) Всім рекомендую! Ідеальний варіат провести час в хорошій компанії з користю! 

  • Wiesław Sierszyński
    Gdynia Polska

    Polecam KUMPLI turystom z Polski. Miłe panie w biurze dostosują zależnie do oczekiwań termin i optymalny wariant zwiedzania. Profesjonalny, sympatyczny przewodnik, ciekawie opowiadając poprowadzi po miejscach, których nie ma w przewodnikach.
    Pozdrawiam pracowników Kumpel - tour i dziękuję za oprowadzanie po zakamarkach Lwowa.

  • Анастасия
    Днепропетровск

    Огромная благодарность Олесе и сотрудникам Кумпель-тур за прекрасно организовнное путешествие!!! Нас было 19 детей и 3 взрослых. Детям ОЧЕНЬ понравился квест "Знайди свого лев", замки, Оперный театр... Так же, великолепно было организовано питание детей! Путешествуйте с Кумпель-тур! ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ!!!

  • Anna
    Warszawa

    Świetna zabawa! Serdecznie polecam "Nocną Straż Lwowa" i pozdrawiamy panów przewodników (szczególnie p. Edwarda) oraz wszystkie dodatkowo zaangażowane osoby :), którzy swoimi opowieściami wprowadzili nas w serce Lwowa. Dachy Lwowa też są super i wcale nie są bardzo męczące. Dzięki opowieściom i anegdotom czas leci bardzo szybko!Bardzo serdecznie dziękujemy i polecamy z całego serca!

  • Симоненко Людмила
    Запоріжжя

    Була з родиною у Львові на початку липня 2016. Побувала на трьох екскурсіях від Кумпель-тур і всіма трьома надзвичайно задоволена. Пані Ірина Омельченко нам проводила екскурсії "Некласичний Львів" та "Львів ближче неба", а пані Наталля-"Загублений Львів". Дуже всім рекомендую побувати на цих екскурсіях!

  • Анжела Величко
    Киев

    Вернулась из трехдневной экскурсии во Львов. Все было волшебно и удивительно, но ложка дегтя в бочке меда нашлась. Экскурсия Нічна варта именно в моей группе была отвратительной. Группа собралась более 30 человек, и при этом очень тихо говорящий гид. На просьбу говорить громче гид предложил подойти поближе( Мы ушли с экскурсии почти сразу. А утром узнали, что в нашей группе ушли не мы одни. Насколько мне известно, из тех с кем общалась я, никому не понравилось (это была дата 15.07 и время 21.30)

  • 21.07.2016. Olivier
    Paris

    Un tour du Lviv historique, à pied en 2 h, guidé par Yulia. C'est inoubliable. C'est notre première expérience de Lviv pour notre groupe de 9 amis et nous découvrons tout de la culture ukrainienne, de quelques coutumes, de leur enracinement dans la religion, de leurs souffrances sous divers occupants, jusqu'à l'indépendance. Youlia a su faire passer de l'émotion, malgré la barrière de la langue (anglais...). Nous avons longtemps échangé entre nous ensuite sur ce qu'elle nous a raconté. On commence à comprendre le dicton :"même si on quitte Lviv, Lviv ne vous quitte pas". 

  • Надія
    Київ

    Дуже хочу подякувати колективу Кумпелю - дарувала тур своїм молодятам (подруга та її чоловік) - настільки приємно мати справу! Допомогли обрати, врахували всі нюанси - дуже приємно спілкуватися, в сам тур чудовий - мої сонечки повернулись щасливі та захоплені. Дякую!

  • Анна
    Варшава - Тернопіль - Дніпро

    Вітання Кумпель-тур та моєму коханому Львову!
    Ще не визначилася з домом, але давно закохалася у Львів.
    Цього літа вирішила відкривати Його по новому. Не люблю екскурсій і завжди просто блукаю вулицями, але захотілося піднятися вище і дахи для цього підходять ідеально. Обожнюю заходити в закриті для всіх двері, рипати сходами, шукати котів та голубів.
    Особливо вдячна Пані Ірині Омельченко, яка живе і дихає Львовом, вона так натхненно про нього розказує, що в якийсь момент забуваєш, що то екскурсія, бо відчуття, що то твоя стара добра знайома і зараз ви підете розділяти свою спільну любов до Львова за філіжанкою кави.
    Усім раджу Львів та його дахи - все той же прекрасний Старий з іншого ракурсу.

  • Юлія
    Одесса

    Добрый день. До сих пор под впечатлением от экскурсии по крышам Львова. Наш эскрусовод Наталья - очень интересный собеседник, а сама экскурсия полна приятных моментов (шарики и шоколад - просто неожиданные сюрпризы). Спасибо большое!

  • Наталья
    Одесса

    Огромное спасибо за отличную организацию экскурсий. Гид Наталья Татьянина - грамотный экскурсовод, приятный и интересный человек. Она открыла для нас неизвестные страницы Львова на экскурсии "Затерянный Львов". Потрясающая экскурсия по уникальным улицам Львова. 

  • Wojciech Bajek

    Dziękujemy, za professionallizm w obsłudze Nasza, kilkunastoosobowej grumpy z Radomia.Pan Leszek Pakosz to wspaniały człowiek .Bardzo ciepło będziemy wspominać ego opowieści w odwiedzanych obiektach.Serdecznie dziękujemy i polecamy innym.

  • 15 жовтня 2016р. була з колегами на екскурсії "Нічна варта" Львів з паном Бургомістром. З перших слів була в захваті. Питала: "це все жарт, чи ні?" Сподобалось все - цікава інформація, манера подання, ідея з костюмованими підставними особами. Дорослі люди жваво реагували, раділи як діти. На виході -  море позитиву і "Львів неможливо не любити".

  • Nadia Makaryshyn was our guide in Lviv, she was great, very polite and a good sense of humor. She showed parts of the city that I didn't know it had so much important things in the history. We really enjoyed the tour with her, I really recommend her!

  • Barbara Katowice, Polska

    Polecam polskim grupom Lwowianina - Polaka,pana Lesława Pakosza. Oprowadzał naszą pielgrzymkową grupę przez 3 dni po Lwowie i Złotej Podkowie. Człowiek zakochany w historii Lwowa i okolic. Z pasją przekazuje swoją wiedzę turystom. Nawet w czasie wolnym chętnie zaprowadzi tam, gdzie turysta poprosi. Dziękuję Panie Leszku za to, czego od Pana się dowiedziałam. Życzę zdrowia Panu i Pana Rodzinie.

  • Sam London 31.10.2016

    We had a great tour with Nadia in Lviv city centre. We really enjoyed, she was brilliant, made our tour interesting and exciting. Nadia answer all our questions. She explained to us the history and secret of lions city. We recommend her to anyone, she was worth it. 

  • Arnold van Ittersum
    HUMMELO NL

    We are very grateful for the fantastic and professional guidance last week in Lviv. A great experience in "little Paris of the East". Good luck in your further adventures and a welcome to Holland.

  • Галина Львів

    Доброго Дня! Хочу поділітися своїми враженнями про сьогоднішню екскурсі з пані Іриною Омельчинко та командою готелю Жорж. Я сама Львів"янка, але скажу чесно, в повсякденному житті ми просто не звертаємо увагу на надзвичайність і величність нашого міста.З пані Іриною я просто насолодилася 2.5 годинною, неповторною екскурсією наповненою цікавими історіями,новими відкриттями та незабутніми враженнями. Пані Ірина-чудесний екскурсовод, якого я ВСІМ ВСІМ рекомендую! Тепер, коли до Львова приїжджатимуть до мене гості-буду вести зразу в Кумпель Тур! Море емоцій і вражень!! Дякую Дуже!!!

  • Zhenia Zhmenka

    Учора родиною пішли на екскурсію дахами Львова з гідом Іванною. Нам усе надзвичайно сподобалося і усім рекомендуваємо саме цю екскурсію і цього екскурсовода, особливо якщо ви не вперше у Львові і шукаєте нові ракурси погляду на місто та його історію. Іванна глибоко знає історію рідного міста, історію краю та України, в цілому, і може розповісти її найцікавіші моменти з галицьким дотепом 

  • Agnieszka Przemyśl

    Polecam zwiedzanie z KumperTour! Kontakt z biurem bezproblemowy, a przewodnik bardzo zaangażowany i pomocny. Dzięki wspólnemu oprowadzaniu mogliśmy zobaczyć naprawdę sporo w dość krótkim czasie. Chętnie wrócimy i raz jeszcze wybierzemy się z biurem na oprowadzenie po Lwowie. 

  • Jola i Jacek Katowice

    Byliśmy w czerwcu 2016 z żoną podczas wycieczki do Lwowa na indywidualnej wycieczce "Miasto uczuć"z Zuzanną.

    Doskonała,przesympatyczna godna polecenia, niezwykle uczynna (pomogła jak mi coś tam ukradli), z niesamowitą wiedzą i darem przekazywania informacji,okraszonymi różnymi ciekawostkami. W marcu 2017 ponownie wybieramy się do Lwowa, oczywiście będziemy chcieli się umówić z Zuzanną aby kolejną część swojej olbrzymiej wiedzy nam przekazała (mamy już zabukowany ten sam hotel (na Serbskiej). Żadne przewodniki, czy internet nie pozwolą tyle w tak ciekawy sposób dowiedzieć się o perełkach pięknego Lwowa jak uczyniła to Zuzanna (gorąco pozdrawiamy i z niecierpliwością czekamy na marzec)
    Kumpel-tour is the best. 

  • Agnieszka Lublin

    Witam wszystkich! 
    Uczestniczyłam w wycieczce z Państwa biura i chciałabym polecić wszystkim Polakom i nie tylko Kumpel Tour!
    Pan Jurij, który nas oprowadzał, bardzo ciekawe i wyczerpująco opowiadał o mieście (a jego wiedza o Lwowie jest imponująca).
    Świetny wybór zarówno dla ambitniejszego podróżnika, jak i weekendowego turysty.

  • Елена Харьков

    Спасибо душевное за яркие впечатления, новые знания и за желание снова встретиться с вашим городом.Наша группа из Харькова благодарна Тарасу за обзорную экскурсию по Львову(12.01.17)и Артему за экскурсию по замкам и крепостям (13.01.17)
    "Кумпель- тур"-вы профессионалы!Мы рады, что воспользовались вашими услугами: экскурсовод,тур- оператор, транспорт- все замечательно!

  • Людмила Київ

    Дуже велика вдячність компанії Кумпель тур! Співпрацюємо уже кілька років і все завжди на найкращому рівні! Особливо менеджеру Катеринці! Ви завжди оперативні, чіткі, лояльні та позитивні! Дякуємо за організацію турів, екскурсій, Вашу креативність, віддачу та любов до своєї праці!А всі гіди Кумпеля - це чистий скарб...професіонали, які закохані у Львів! Цікаво, не вимушено, легко, позитивно! Надавжди з Вами, це любов! ;)

  • Александра 29.01.2017

    29.01 з ранку була экскурсiя Нестандартний Львiв iз гiдом Іриною. МИ просто в захватi!!! Дякую за чудово проведений час!

  • Martyna
    Wrocław 

    Bardzo polecam wycieczkę Po dachach Lwowa z biurem turystycznym Kumpel. Pani przewodnik opowiada bardzo ciekawie o historii miasta, jego budynkach i mieszkańcach, o świecie który juz przeminął ale dzięki takim pasjonatom nadal żyje w pamięci ludzi i pozwala się odkryć na nowo. 

  • Ольга, Львів

    Велика подяка екскурсоводу Георгію,за прекрасну екскурсію підземеллям Львова.

  • Елена Москва

    Добрый день! От всей нашей компании благодарим Кумпель-тур и особенно Любу Шупер за организованную нам туристическую программу. Мы получили поддержку по всем вопросам от оформления нотариально заверенного приглашения до организации трансфера. А уж про гидов, которых подобрала Люба, можно целые поэмы писать: высокие профессионалы, мастерски владеющие словом, знанием Львова и обладающие необыкновенным чувством юмора. Нам не забыть дни, проведенные с Орестом Лыльо, Виталием Будай, Ириной. Всем своим друзьям будем советовать пользоваться услугами вашей компании. Группа из пяти москвичей.

  • Wojciech Rohoziński Warszawa

    Byliśmy na wycieczce "Pod dachach Lwowa", której przewodniczką była Pani Irena Baczyńska. Osoba bardzo miła, ciepła i kontaktowa. Zaprowadziła nas w miejsca, o których normalnie nie wiedzielibyśmy, opowiadając przy tym piękną polszczyzną o swoim ukochanym mieście. Bardzo polecamy!

  • Anita Świątkowska

    Minął już prawie miesiąć od naszej wycieczki do Lwowa - chciałabym podziękować za wspaniałą wycieczkę! Proszę pozdrowić pana Andrzeja (przewodnika), który odkrył przed nami podziemia Lwowa. 

  • Александра Буча

    Большое спасибо гиду Марьяне. Много впечатлений после пешеходной экскурсии. Всем рекомендуем Кумпель тур!

  • Александра Буча

    Сегодня были на автобусной экскурсии "Личакив - Высокий Замок - Собор". Огромное спасибо экскурсоводу Ане. Поездка прошла на одном дыхании, все предыдущие экскурсии и экскурсоводы померкли!!! Мы очень надеемся, что этот отзыв дойдет до Ани - большая благодарность за очень интересные рассказы и море позитива!!!

  • Інна, Херсон

    У червні я з друзями вперше відвідала Львів! У мене не вистачить слів аби передати захоплення від подорожі і тих місць, які ми відвідали! А головне - подякувати команді "Кумпель-тур", особливо Христині! Нам допомогли у всьому: забронювали для нас готель, парадили екскурсійну програму, супроводжували під час нашого перебування у місті! Це креативна команда, яка вміє нестандартно мислити та вишуковує підходи до найвибагливішого клієтна! А головне - вони чують клієнта, а не нав"язують те, що є...Гіди були виняткові! Ми отримали масу задоволення! Мар"яна ("Некласичний Львів"), Пані Зося ("Нічна варта"), Уляна (подорож до Жовкви) та інші були мега професіоналами, не просто читали нам "підпучник з історії різних часів", а доповнювали наші знання цікавими фактами... Дякую ще раз! Гарних клієнтів та до нових зустрічей!

Share experiences
* Messages are pre-moderation
Your Name
City
E-mail
Your e-mail address in any case will not be passed to third parties